Dr. Emre Erdem ile

"Fonksiyonel Nanomalzemelere Yönelik ESR Araştırmaları:

Ferroiletkenlerden Yarı İletkenlere" Başlıklı Seminer

Dünyada ve ülkemizde popüler konular arasında yer alan nanoteknoloji ile ilgili yeni gelişmeleri Türk Alman Üniversitesi’nde okuyan geleceğin mühendislerine aktarmak için, Fen ve Mühendislik Fakülteleri bir seminer düzenledi.

Programa Albert-Ludwigs Freiburg Üniversitesi'nden Sayın Dr. Emre Erdem konuşmacı olarak katılmıştır. Sayın Dr. Emre Erdem yapmış olduğu "Fonksiyonel Nanomalzemelere Yönelik ESR Araştırmaları: Ferroiletkenlerden Yarı İletkenlere" başlıklı sunumuyla konuyla ilgili yapmış olduğu çalışmalar ve bu konudaki gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Program Türk-Alman Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Program sonunda üniversitemiz adına Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tuba Çonka Nurdan ve Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şahin Uyaver, Sayın Dr. Emre Erdem’e başarılı ve bilgilendirici sunumu için teşekkürlerini ilettiler.

Arş. Gör. Osman Karakuş

Bu sayfa en son 4-10-2016 8:29 tarihinde güncellenmiştir.