YABANCI DİL ALMANCA SEVİYE TESPİT SINAVI DUYURUSU

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Almanca Hazırlık Sınıfına devam edecek öğrencilerin DİKKATİNE:

7 Eylül 2017 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Almanca Seviye Tespit Sınavına A2, B1 ve B2 Almanca Dil Seviyeleri’nden birinde belgeleri olan veya bu seviyelerin birinde olduğunu düşünen öğrencilerin girmesi zorunludur.

·      2016 kayıtlı olup Almanca Hazırlık Eğitimini tekrar edecek öğrenciler,

·      2017’de Yatay Geçişle Üniversitemize kayıt olup Almanca Hazırlık Eğitimi görecek öğrenciler,

·      2017’de Üniversitemize kayıtta Yabancı Dil Almanca Seviye Tespit Sınavına gireceklerini belirten öğrenciler,

Söz konusu sınava girmedikleri takdirde A1 seviyesinde Almanca Hazırlık Eğitimine başlayacaklardır. Eğitim-öğretim yılı içinde dil seviyeleri ve sınıflar arasında geçiş olmayacaktır.

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

MÜDÜRLÜĞÜ

22 Ağustos 2017

Bu sayfa en son 22-8-2017 15:29 tarihinde güncellenmiştir.