Dr. Friedrich Jungheinrich Vakfı’ndan, TAÜ Mühendislik Fakültesi Öğrencilerine Burs İmkanı

Jungheinrich Türkiye ve Dr. Friedrich Jungheinrich Vakfı, geçen sene olduğu gibi bu sene de TAÜ Mühendislik Fakültesi’nden iki öğrenciye üstün başarı bursu veriyor.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu amaçla 28.04.2017 tarihinde TAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu konferans salonunda düzenlenen programda TAÜ Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç, Üniversitemizin uygulama ağırlıklı öğretim metodunu ve bu bağlamda TAÜ-Jungheinrich işbirliğinin fonksiyonunu anlattı. Ardından Jungheinrich Türkiye Genel Müdürü Wilfried Baur, Jungheinrich firmasının ve Dr. Friedrich Jungheinrich Vakfı’nın tarihçesini içeren bir konuşma yaptı. Mühendislik Fakültesi birinci sınıf öğrencileri arasından üstün başarı gösteren ilk altı öğrencinin bursiyer adayı olarak belirlendiği ve ilan edildiği toplantı, 2016-2017 bursiyerlerinin sunumlarıyla sona erdi.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bursiyer adayı öğrencilerimiz, 16.05.2017 tarihinde Jungheinrich Türkiye’nin Çekmeköy’deki merkezinde, “Elektromobilite: 2017 ve 2020” başlığı altında elektromobilite ve ilgili teknolojileri ele alan birer sunum yaptılar. Oldukça beğenilen sunumların değerlendirilmesinin ardından, Mekatronik Sistemler Mühendiliği öğrencisi Mevlüt Caner Arslan ile Endüstri Mühendisliği öğrencisi Ege Sarp Çadırcı, Dr. Friedrich Jungheinrich Vakfı’ndan üç yıl süre ile üstün başarı bursu almaya hak kazandılar.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Dr. Friedrich Jungheinrich Vakfı’na da Türk-Alman Üniversitesi ve öğrencilerine olan desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu sayfa 22-6-2017 11:42 tarihinde güncellendi.