TAÜ’nün Bilgisi BSH’nin Birikimi

Kuruluş felsefesinde teorik ve pratik eğitimin harmanlanıp öğrenciye verilmesini kendine şiar edinen Türk-Alman Üniversitesi (TAÜ) eğitim alanında Alman üniversiteleriyle yaptığı ortaklıkların yanısıra sanayide de öncelikle Alman şirketleri olmak üzere küresel ve yenilikçi şirketlerle olan iş birlikteliğini günden güne geliştirmektedir.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Sanayiyle eğitimin iç içe olması amacıyla yola çıkan Türk Alman Üniversitesi, 28 Nisan Cuma günü BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.- İnsan Kaynakları’nı ağırlayarak öğrencilere seminer sağladı. Seminerde BSH’ın Türkiye başta olmak üzere dünya genelindeki profili ve amacı hakkında bilgi verildi. Akabinde stajını BSH bünyesinde gerçekleştiren öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmenin yanında BSH’ın da öğrencileri şirket bünyesindeki projelere dahil ederek verim sağladığını, bu nedenle de TAÜ ve öğrencilerinin BSH için büyük bir değer olduğundan söz edildi.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu vesileyle öğrenciler, eğitimlerinde edindikleri teorik bilgilerini büyük ve köklü bir firma olan BSH’da uygulamalı olarak pekiştirebilecekleri imkanlara kavuşacak ve gelecekte de sahip oldukları mesleki bilgileri hayata geçirecek yetkinliğe sahip bir biçimde iş hayatlarına başlayabileceklerdir.

Fotoğraf: Gülsüm ŞAHAN

Bu sayfa 22-6-2017 11:42 tarihinde güncellendi.