Öğretim Üyelerinden TAÜ’ye Ziyaret

30.06.2022

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat Öztoprak, Marmara Üniversitesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Mustafa Sabri Küçükaşçı ve Prof. Dr. Yaşar Kabataş, 29 Mayıs Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Azmi Özcan ile eski Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili 27 Haziran 2022 tarihinde TAÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi. Rektör Yıldız, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, konuk akademisyenlere teşekkürlerini iletti. Üniversiteler arasındaki iş birliklerine dair karşılıklı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği buluşmada bölgedeki yükseköğretim kurumları ve eğitimleriyle ilgili konular konuşuldu.