E-Posta : burcu.yildiz@tau.edu.tr

2004

Information Extraction, Ontologies, Machine Learning, Semantic Web

Yayınlar

PhD thesis: Yildiz Burcu. Ontology-Driven Information Extraction. Vienna University of Technology, 2007.

Master thesis: Information Extraction - Utilizing Table Patterns. Vienna University of Technology, 2004.

Uluslar arası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceeding) basılan bildiriler

Yildiz Burcu, Miksch Silvia. Motivating Ontology-Driven Information Extraction. Chapter 1 in Book: Multimedia Information Extraction And Digital Heritage Preservation, World Scientific, pp.1-19, 2011.

Yildiz Burcu, Miksch Silvia. ontoX - A Method for Ontology-Driven Information Extraction. In: Computational Science and Its Applications (ICCSA 2007), LNCS 4707, Springer-Verlag, 2007, S. 660 - 673.

Yildiz Burcu, Miksch Silvia. Motivating Ontology-Driven Information Extraction. In: International Conference on Semantic Web and Digital Libraries (ICSD-2007), Bangalore, India, 2007.

Yildiz Burcu, Miksch Silvia. Ontology-Driven Information Systems: Challenges and Requirements. In: International Conference on Semantic Web and Digital Libraries (ICSD-2007), Bangalore, India, 2007.

Yildiz Burcu, Kaiser Katharina, Miksch Silvia. pdf2table: A Method to Extract Table Information from PDF Files. In: Proceedings of the 2nd Indian International Conference on Artificial Intelligence (IICAI-05), Pune, India, 2005.