Fen Fakültesi
E-Posta : emil@tau.edu.tr

Doktora

İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi (Eylül 2017 – …)

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Yüksek Lisans

İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi (Eylül 2014 – Haziran 2017)

Malzeme Mühendisliği

Misafir Araştırmacı

RWTH Aachen Üniversitesi (Mart 2016–Eylül 2016)

IME Enstitüsü

İTÜ İstanbul Teknik Üniversitesi (Eylül 2009 – Haziran 2014)

Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Nanopartikül sentezi, toz metalürjisi, ince film kaplamalar, antibakteriyel malzemeler, lüminesans malzemeler

Emil E., Çakmak T., Safaltın Ş., Gurmen S., Production and Structural Characterization of Y2O3 Nanoparticles by Ultrasonic Spray Pyrolysis Technique, International Porous Powder Materials Symposium & Exhibition Izmir/Turkey, (2015).

Çakmak T., Emil E., Kücük. D., Ebin B., Gurmen S., Balcı O., Antibakteriyel Ve Antifungal Özellikte Gümüş İçeriği  Azaltılmış Bakır(Cu) Gümüş(Ag) / Çinkooksit(ZnO) Nanokompozit Partiküllerinin Üretimi Ve Karakterizasyonu, Metalurji Dergisi, (2015).

Küçük, D., Emil, E., Çakmak, T., Safaltın, Ş., Ebin, B., Gürmen, S., Balcı, O., Ultrasonik Sprey Piroliz Ve Hidrojen Redüksiyonu(USP-HR) Tekniği İle Üretilmiş CuAg/ZnO Nanokompozit Partiküllerinin Kaplama Yöntemiyle Kumaşlara Aktarılması, 15. Tekstil Teknolojisi ve Kimyasındaki Son Gelişmeler Sempozyumu-Bursa/Türkiye (2015).

Emil E., Gurmen S., X-Ray Peak Broadening Analysis and Characterization of Sub-Micron Y2O3 Particles Synthesized by Ultrasonic Spray Pyrolysis Method, European Congress and Exhibition On Advanced Materials and Processes (EUROMAT), Thessaloniki/Greece (2017).

Unal F., Emil E., Gurmen S., Kazmanlı K., Urgen M., Characterızation of Yb3+ Doped Y2O3 Thin Films Prepared by Electron Beam Evaporation Method, European Congress and Exhibition On Advanced Materials and Processes (EUROMAT), Thessaloniki/Greece (2017).

Emil. E., Alkan G., Gurmen S., Friedrich B., Synthesis of Nanostructured Silver Particles by Technical Scale Aerosol Route, International Materials Technologies and Metallurgy Conference (MTM), Istanbul/Turkey (2017).