Fen Fakültesi
E-Posta : ozgulozer@tau.edu.tr

Özgül Özer 1984 yılında Kırşehir’de doğdu. Ortaokul eğitimini Kırıkkale Anadolu Lisesi’nde lise eğitimini Kırıkkale Fen Lisesi’nde tamamladı. 2008 yılında, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik bölümünden mezun oldu. Aynı bölümde “Gıda Endüstrisinde Peynir Altı Suyu Tozundan Biyoaktif Peptidlerin Izolasyonu” adlı tez ile yüksek lisansını tamamladı. Halen Türk Alman Üniversitesi Moleküler Biyoteknoloji Bölümünde araştırma görevlisi olarak çalışmakta, İstanbul Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü’nde doktora çalışmalarına devam etmektedir. Özgül Özer Almanca ve İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

Moleküler biyoloji, Biyoteknoloji, Genetik

Automated Electrophoresis and Antioxidant Activity of Whey and Its Hydrolysates,

Özgül Özer, Nazlı Arda, Molbigen, Vol. 2, 65-68 May 2017

Molecular approaches to immunotherapy, Ece Gümüşoğlu, Esra Arslan Ateş, Inci Shikhaliyeva, Özgül Özer, Tuba Günel, Journal of Molecular Biology and Genetics, Vol.2, 69-85 May 2017