15 - 19 OCAK 2018 TARİHLERİ ARASI HAFTALIK ÖĞLE YEMEĞİ MENÜSÜ

15.01.2018
Pazartesi

16.01.2018
Salı

17.01.2018
Çarşamba

18.01.2018
Perşembe

19.01.2018
Cuma

Domates Çorba-100

yoğurtlu anadolu çorba-140

Sebze Çorba-100

Süzme Mercimek Çorba-160

hanımağa çorba-150

Patlıcan musakka-300

Dana Stragonof-320

Piliç Topkapı (Piliç Sarma) - 310

   İnegöl Köfte-Sebze Garn.-310

 

Etli Taze Fasulye-290

Pirinç Pilavı-280

Bulgur Pilavı-270

Zeytinyağlı Brokoli - 190

Beyaz Lahana Salatası-220

Soslu Makarna-260

Yoğurt-110

Salata-50

Cevizli Kadayıf-340

Meyve-120

Ayran-110

Vejetaryen: Zeytinyağlı Patlıcan

930 kkal

Vejetaryen:Bezelye

1080 kkal

Vejetaryen: Mücver 

920 kkal

 

Vejetaryen: Sebze Haşlama

950 kkal

Vejetaryen: Etsiz Taze Fasulye

950 kkal

 

Enerji değerleri menülere 1 adet (50 gr.) ekmek dahil edilerek hesaplanmıştır.

NOT: Bir önceki günün sayılarına göre yemek çıkartıldığından kişi sayısında artış olduğu zaman menüye bağlı kalınmadan 4 kap yemek verilecektir.

 

2017 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Tebliği (Sıra No:1) uyarınca; Üniversitemiz öğle yemeği fiyatları, Üniversite Yönetim Kurulunun 22.06.2017 tarihli toplantısında görüşülmüş ve 03.07.2017 tarihinden itibaren aşağıdaki şekilde uygulanmasına karar verilmiştir.

 

Ek Gösterge

Fiyat

Öğrenci

3,00.-TL

Ek Göstergesi 2200’e (2200 dâhil) kadar olan personel

3,50.-TL

Ek Göstergesi 2201 ile 3600' e (3600 dâhil) kadar olan personel

4,00.-TL

Ek göstergesi 3601 ve üzeri olan personel

5,00.-TL

Misafir, Harici Kurum ve Şirket Çalışanları

10,00.-TL

 

Bu sayfa 15-1-2018 13:48 tarihinde güncellendi.