Tüm Haberler

TAGU Çalıştayı: “Elite Dialogue II” Türkiye’deki Suriyeli Mülteci Akademisyen ve Üniversite Öğrencileriyle Diyalog

Çalıştay, AB-HOPES Projesinin hibe programı kapsamında, TAÜ Göç ve Uyum Araştırmaları Merkezi (TAGU) ve Türkiye Mülteci Konseyi (TMK)’nın ortak projesidir.

Türk-Alman Üniversitesi’nde İlk Psikoloji Günleri

Alman ve Türk akademisyenleri bir araya getiren etkinlikte beyin ve duygular, ruh sağlığı ve çocuk eğitiminde ebeveynlerin rolü gibi birçok konu ele alındı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Saraç’ın Türk-Alman Üniversitesi’ni Ziyareti

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç 26 Kasım 2018 günü Üniversitemizin İstanbul Beykoz’daki kampüsünü ziyaret etti.

Staj Projesinden Dünya Sekizinciliğine

Türk-Alman Üniversitesi Mekatronik Sistemler Mühendisliği öğrencisi Tayyip Ensar Özkaya, 2018 yazında, Berlin'deki Fraunhofer Üretim Sistemleri ve Tasarım Teknolojileri Enstitüsü (IPK)...

Uluslararası Göç Sorununa Çözüm Arayışları

TAÜ Göç ve Uyum Araştırmaları Merkezi TAGU ve Marmara Belediyeler Birliği iş birliği ile Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen ‘Uluslararası Göç ve Uyum Sempozyumu’, 18 Nisan günü Retaj Royale Otel’de gerçekleştirildi.

Teknofest İstanbul’da Büyük Başarı

Öğrencimizin de yer aldığı VIST (Vefa İnsansız Sistemler Takımı), ülkemizde ilk kez gerçekleştirilen Sürü İnsansız Hava Aracı (İHA) Yarışması’nı kazandı.