Türk-Alman Üniversitesi 3. Mezuniyet Töreni

04.07.2019

Türk-Alman Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 3 Temmuz 2019 günü Rektör Prof. Dr. Halil Akkanat, Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç, dekanlar, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve öğrenci yakınlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler anısına saygı duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasını takiben başlayan törende, Prof. Dr. Akkanat ve Prof. Dr. Furgaç’ın mezun öğrenciler ve ailelerine hitaben yaptıkları konuşmaların ardından Üniversite dönem birincisi olarak Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunu Sarah Friederike Martine Hielscher söz aldı.

Hukuk Fakültesi, Mekatronik Sistemler Mühendisliği ve İşletme Bölümlerinin yanı sıra bu yıl ilk mezunlarını veren Endüstri Mühendisliği ile Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerinin de mezuniyet coşkusunu yaşadığı tören, tebrik belgelerinin takdimi, kep atma ve toplu fotoğraf çekiminin ardından konuklara ikramda bulunulmasıyla tamamlandı.