Çin Heyeti TAÜ’de

19.12.2019

Pekin Uluslararası İş ve Ekonomi Üniversitesi, 17 Aralık 2019 Salı günü öğrenci değişimi, ortak araştırma projeleri gibi konularda görüş alışverişinde bulunmak üzere Türk-Alman Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. UIBE Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Wang Qiang, Bilimsel Araştırma Birimi Direktörü Prof. Dr. Wu Jun ve Uluslararası İlişkiler Birimi Müdür Vekili Anita Huo’den oluşan heyetin ziyaret programı, TAÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Akkanat’ın rektörlük makamındaki kabulü ile başladı. Ardından TAÜ Üniversite Koordinatörü Prof. Dr. İzzet Furgaç ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Christiane Schlottmann eşliğinde heyet, TAÜ kampüsünü gezdi. Kampüs içinde yer alan Allianz Teknik Yangın ve Deprem Test ve Eğitim Merkezi’ne giderek merkez hakkında detaylı bilgi alan heyet, iş birliği çalışmalarını detaylandırmak üzere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi yönetimi ile bir toplantı gerçekleştirdi.