"Future of Work" Kapsamında Şirketlerde Gerçekleştirilen Araştırma Projelerinin Sonuçları Sunuldu

29.08.2023

Kültürlerarası Yönetim (IKM) çift diploma yüksek lisans programı öğrencilerimiz, iki ay boyunca şirketlerde gerçekleştirdikleri araştırma projelerinin sonuçlarını 2 Ağustos Çarşamba günü Yaratıcı Medya Laboratuvarında sundu. Dünyadaki pek çok şirketin en önemli sorunlarından birisi olan 'Future of Work' (İşin Geleceği) konusu, günümüzdeki işle ilgili tutumun ve fikirlerin gelecek nesillerde, toplumda ve işverenlerde nasıl değişeceğini sorguladıkları bir alandır. Konuyla ilgili ampirik çalışmalar, partner şirketler Bosch, Siemens, Tirsan/Kässbohrer ve Mercedes/Daimler'de yürütüldü. Tüm katılımcı şirketlerin yönetiminden temsilciler, etkinlik kapsamında fikir alışverişi için bir araya geldi. Öğrencilerin sunumları ve sonuçlarının ardından Siemens CEO'su Hüseyin Gelis'in moderatörlüğünde, şirket temsilcileri, öğrenciler, üniversitemiz akademisyenleri ve konukların katılımıyla verimli bir tartışma ortamı oluşturularak "Future of Work" ile ilgili konular ele alındı.