Öğretim Üyemiz Dr. Detlev Quintern'den "Filistin’de Gazze: 6000 Yıllık Kültür Tarihi ve Somut Kültür Mirası" Sunumu

12.12.2023

Üniversitemiz Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Detlev Quintern'in "Filistin’de Gazze: 6000 Yıllık Kültür Tarihi ve Somut Kültür Mirası" başlıklı sunum ve tartışması Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimiz katılım gösterdi. Dr. Quintern konuşmasında, tarih boyunca Gazze'de tahrip edilen önemli yapılardan, kültürel hafıza ve kültürel hafıza nesnelerinin korunmasından söz ederken Gazze'nin tarihini ve çok katmanlı kültür yapısını somut örnekler üzerinden aktardı.