Üniversitemiz Uluslararası Türk Üniversiteleri Fuarı'nda Öğrencilerle Buluştu

26.01.2024

Üniversitemiz 22-24 Ocak 2024 tarihlerinde Pakistan'ın Lahor ve İslamabad şehirlerinde düzenlenen Uluslararası Türk Üniversiteleri Fuarı'na katılım gösterdi. Türkiye Maarif Vakfı (TMV) bünyesindeki Maarif Ajansı tarafından organize edilen eğitim fuarına, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Türkiye İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Lahor Başkonsolosu Durmuş Baştuğ, TMV Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili, rektörler, akademisyenler, Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüzden Öğr. Gör. Canberk Arslan ve öğrenciler katıldı. İki ayrı günde gerçekleştirilen programlar kapsamında Büyükelçimiz Sayın Mehmet Paçacı ve Başkonsolosumuz Sayın Durmuş Baştuğ, standımızı ziyaret ederek üniversitemiz hakkında bilgi aldı ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretler sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, büyükelçimize ve başkonsolosumuza üniversitemiz adına hediye takdim etti ve teşekkürlerini sundu. Türk-Alman Üniversitesi standına yoğun ilgi gösteren Pakistanlı öğrenciler, üniversitemizin kayıt süreçleri, fakülte ve bölümleri, eğitim öğretim çalışmaları, kampüs hayatı ve olanakları hakkında ilk elden bilgi aldı. Türkiye'den 13 üniversitenin katıldığı fuarı, 8 binin üzerinde öğrenci ziyaret etti.