Üniversitemiz ve Alman Addworx Firması Arasında İş Birliği

16.11.2022

Alman Addworx firması yöneticileri 15 Kasım 2022 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız’a makamında bir nezaket ziyaretinde bulundu ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

Alman danışmanlık şirketi Addworx’ün kurucu ortakları Mustafa Özal ve Sinan İlhan, TAÜ İktisat ve İşletme Bölümü 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği bir toplantıyla TAÜ-SEM - Addworx iş birliği kapsamında talep eden öğrencilere ücretsiz verilecek finans muhasebesi ve yıl sonu kapama işlemleri eğitimleri konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

Öğrencilerin eğitimleri için gerekli ekipmanların firma tarafından temin edileceği ve DATEV muhasebe yazılımının öğretileceği eğitimin, Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.