Akademisyenlerimiz BİCAB 2023'te En İyi Tebliğ Ödülünü Kazandı

18.05.2023

Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu ve Arş. Gör. Ferhat Sayın, iki farklı üniversiteden iki profesör ile birlikte 12 Mayıs 2023 tarihinde partner üniversitemiz Bielefeld Uygulamalı Bilimler ve Sanatlar Üniversitesi (Hochschule Bielefeld Applied Sciences and Arts) tarafından düzenlenen BiCAB 2023 (Bielefeld International Conference on Applied Business) isimli konferansta sundukları bildiri ile en iyi tebliğ ödülünü kazandı. Ayrıca hazırlanan bildiriye Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Mete Çilingirtürk ve Koblenz Uygulamalı Bilimler Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Margareta Teodorescu katkı sundu. Akademisyenlerimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.