Bielefeld Üniversitesinden TAÜ Rektörüne Tebrik Ziyareti

30.06.2022

TAÜ’nün Alman partner üniversitelerinden Bielefeld Üniversitesi Rektör Yardımcısı ile Koordinatörü, Rektör Prof. Dr. Cemal Yıldız’a yeni görevinden dolayı tebrik ziyaretinde bulundu.

Türk-Alman Üniversitesi’nin (TAÜ) Almanya’daki partner üniversitelerinden biri olan Bielefeld Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Angelika Epple ve Prof. Dr. Uwe Koreik, 24 Haziran 2022 tarihinde TAÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız’ı ziyaret etti. TAÜ’deki görevine geçtiğimiz haftalarda başlayan Rektör Yıldız’a tebrik amacıyla gerçekleştirilen ziyarette TAÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Koordinatörlüğünü de yürüten Prof. Koreik ile Prof. Epple, Yıldız’a yeni görevinde başarılar diledi. Bielefeld Üniversitesi ile TAÜ’nün akademik ortaklığı hakkında fikir alışverişi yapılan görüşmede aynı zamanda partnerlik temelinde iki üniversite arasındaki iş birliğinin nasıl geliştirilebileceğine dair konular görüşüldü.