Formula Öğrenci Takımımızın Yeni Aracının Tasarım Lansmanı Düzenlendi

20.12.2023

Üniversitemiz Formula Öğrenci Takımının 2023-2024 yarış sezonu için üretilecek aracının "Tasarım Lansmanı" 20 Aralık 2023 tarihinde D Blok Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya-Ferendeci, Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz, Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen lansmanda yarış simülasyon sürüşü ve yarışması da yapıldı. Lansmanda konuşan Rektörümüz, öğrenci kulüplerine yönelik her zaman destekte bulunacaklarını ifade ederek Formula Öğrenci Takımımıza başarı dileklerinde bulundu. Lansman, Formula Öğrenci Takımı ve 2023-2024 yarış sezonu için üretilecek araca ilişkin bilgilerin yer aldığı sunum ile devam etti.