Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf'tan Türk-Alman Üniversitesine Ziyaret

19.10.2023

İstanbul Kent Üniversitesi ile Heinrich-Heine-Universität Düsseldorf (HHU Düsseldorf) arasında imzalanan ikili akademik iş birliği çerçevesinde HHU Düsseldorf İşletme ve Ekonomi Fakültesi Yönetim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Andreas Engelen ve beraberindeki 10 yüksek lisans ile 4 doktora öğrencisinden oluşan heyet Üniversitemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Dilek Zamantılı Nayır ve İşletme Bölümü araştırma görevlileri tarafından Üniversitemizin yapısı ve işletme bölümünün eğitim süreçlerine dair bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Heyete İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlük Uluslararası İlişkiler Temsilcisi Öğr. Gör. Emre Atsü ve Üniversite öğrencileri de eşlik etti. Ziyaret kampüs gezisinin ardından sona erdi.