Kalite Yönetim Biriminden YÖKAK İzleme Programı Hazırlık Toplantısı

16.08.2022

16 Ağustos 2022 tarihinde Kalite Yönetim Birimi eylül ayının sonunda gerçekleştirilecek izleme programı için Yabancı Diller Yüksek Okulu Konferans Salonunda hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

30 Eylül 2022 tarihinde YÖKAK tarafından gerçekleştirilecek izleme programı için 16 Ağustos 2022 tarihinde üniversitemizde Kalite Yönetim Birimi tarafından hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Hazırlık toplantısına Rektörümüz Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş ve Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya-Ferendeci, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, YDYO Müdürümüz Prof. Dr. Leyla Coşan ile kalite komisyonuna görevlendirilen akademik ve idari birimlerden öğretim üyeleri ve görevlileri de katıldı. Yaklaşık iki saat süren hazırlık toplantısında en son 2019 yılında gerçekleştirilen izleme programının çıktıları değerlendirilirken, iyileştirmeye açık konular üzerinde tartışılarak yol haritası belirlendi.