Marmara Üniversitesi Yönetiminden Üniversitemize Ziyaret

10.08.2022

9 Ağustos 2022 tarihinde Marmara Üniversitesi Rektörü ve beraberinde gelen heyet üniversitemizi ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette iki üniversite arasında yapılabilecek ortak projeler hakkında görüşüldü.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ve heyeti 9 Ağustos 2022 tarihinde üniversitemizi ziyaret etti. Rektör Kurt’a Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Çelen, Prof. Dr. Ömer Akgiray, Prof. Dr. Hasan Korkut, Genel Sekreter Dr. Murat Arısal eşlik etti. Rektörümüz Yıldız’ın makamında gerçekleşen ziyarete üniversitemizden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürümüz Prof. Dr. Leyla Coşan da katıldı.

Bilimsel ortak faaliyetlerin ele alındığı ziyaret kapsamında gelecekte iki üniversite arasında gerçekleştirilmesi planlanan ortak projeler hakkında görüş alışverişi yapıldı.