Milli Savunma Üniversitesi Rektörü’nden Nezaket Ziyareti

13.06.2022

Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu 13 Haziran 2022 tarihinde TAÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk-Alman Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleşen ziyarette TAÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu ile bir araya geldi. Ziyarete Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Şahin ile TAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aysel Uzuntaş ve TAÜ Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ferit Küçükay eşlik etti. Prof. Dr. Afyoncu, TAÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız’a görevinde başarılar diledi ve iki üniversite arasında yapılabilecek akademik iş birliği konuları istişare edildi. Karşılıklı hediye takdimlerinin gerçekleştirildiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.