Narko Tır, Türk-Alman Üniversitesinde Öğrencilerle Buluştu

20.10.2023

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Narko Gençlik Projesi kapsamında Narko Tır, 16-20 Ekim 2023 tarihlerinde Üniversitemiz kampüsünü ziyaret etti. Gençlerin uyuşturucu madde kullanımıyla mücadeleyi amaçlayan program çerçevesinde Türk-Alman Üniversitesi D Blok Konferans Salonu'nda bir konferans da düzenlendi. Konferansta Üniversitemizin öğrencilerine yönelik uyuşturucu madde kullanımı, nedenleri ve zararları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Programda gençleri bilinçlendirmek amacıyla hayata geçirilen ‘UYUMA’ adlı mobil uygulama da tanıtılarak öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Hafta boyunca öğrencilerimizin ziyaretine açık olan Narko Tır'da narkotik köpeklerinin de katılımıyla faaliyetler gerçekleştirildi.