Potsdam Üniversitesi Rektöründen Rektörümüze Ziyaret

27.02.2024

Potsdam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oliver Günther ve eşi Sushmita Swaminathan, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya-Ferendeci, Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz ve Fen Fakültesi Koordinatörümüz Prof. Dr. Florian Schweigert'in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, iki üniversite arasındaki eğitim öğretim faaliyetleri ve bilimsel çalışmalar çerçevesindeki iş birliği olanakları ele alındı. Rektörümüzün makamında gerçekleşen kabul sonrasında Rektörümüz, Genel Koordinatörümüz, Potsdam Üniversitesi Rektörü ve eşi kampüsümüzü gezerek  öğrencilerle kütüphanede bir araya gelip sohbet etti.