Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız'dan TEKNOFEST'te Dijitalpark Teknokent Standına Ziyaret

01.09.2023

Türk-Alman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız, 30 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Ankara Etimesgut Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılım gösterdi. TEKNOFEST 2023 kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, bilim, teknoloji ve inovasyon alanındaki çalışmalarla ilgili incelemelerde bulundu. Prof. Dr. Yıldız, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi ile Türk-Alman Üniversitesinin ortak kuruluşu olan Dijitalpark Teknokent standını ziyaret etti. Rektörümüz, Dijitalpark Teknokent girişimci ekipleri TEKNOFEST Eğitim Teknolojileri-Hızlandırma Kategorisi Birincisi Rise, TEKNOFEST Ulaşım ve Mobilite Teknolojileri Hızlandırma Kategorisi Birincisi Lojipark, Ön Kuluçka Girişimcileri Phoneq ve Sab Robotics ekipleri, Üniversitemiz öğrencileri ile bir araya gelerek yürütülen projeler ve faaliyetler hakkında detaylı bilgi aldı.