Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne Katılan Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

04.05.2023

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne katılan öğrencilerimizle bir araya geldi.

TAÜ Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleşen toplantıya Rektörümüz Yıldız’ın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz ve takım danışmanlarından Dr. Öğr. Üyesi Naime Özben Önhon da katıldı.

Rektörümüz Yıldız, toplantıda yaptığı konuşmada bu tür yarışmalarda ödül almanın önemine vurgu yaparak Türk-Alman Üniversitesi olarak gelecek yıllarda daha deneyimli ve kalabalık öğrenci ekipleriyle TEKNOFEST’e katılacağımızı belirtti. Rektör ve Rektör Yardımcılarımızın takım danışmanı ve üyelerini tebrik ettiği görüşme, fotoğraf çekimiyle son buldu.