Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız Kick Boks Başarısı Elde Eden Öğrencimizi Tebrik Etti

18.05.2023

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanlığı tarafından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde 9 - 12 Mayıs 2023 tarihleri arasında düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonasında Üniversitemizi 81 kilogramda Full Contact kategorisinde temsil ederek ikinci olan öğrencimiz Alper Atlı, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız'ı makamında ziyaret etti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş'ın da eşlik ettiği ziyarette, Mühendislik Fakültesi Elektrik - Elektronik Mühendisliği Bölümü birinci sınıf öğrencisi Alper Atlı'yı tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, kendisine spor faaliyetlerinde destek vereceklerini ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.