SAMPAŞ Holding İş Birliği Toplantısı

29.07.2022

29 Temmuz 2022 tarihinde SAMPAŞ Holding ile “Akıllı Şehirler Araştırma ve Uygulama Merkezi İş Birliği Projesi” hakkında bilgilendirme ve iş birliği görüşmeleri gerçekleştirildi.

SAMPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya ve holding yetkilileri, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz ve Mühendislik Fakültesi öğretim üyelerimiz ile bir araya geldi.

Akıllı Şehirler Araştırma ve Uygulama Merkezi İş Birliği Projesi” hakkında bir sunum yapılarak detaylı bilgi aktarıldı. Sunumun ardından proje kapsamında iş birliği teklifi sunuldu. Yapılan fikir alışverişi sonucunda iş birliği için gerekli olan altyapının oluşturulmasına dair karşılıklı araştırmaların yapılmasına karar verildi.