Türk-Alman Üniversitesi, Kırgızistan’ın Başkenti Bişkek’te Düzenlenen Uluslararası Türk Üniversiteleri Fuarı’nda Kırgız Öğrencilerle Buluştu

04.05.2023

Türk-Alman Üniversitesi, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te düzenlenen Uluslararası Türk Üniversiteleri Fuarı’nda Kırgız öğrencilerle buluştu.

Türkiye Maarif Vakfının Bişkek’te düzenlediği eğitim fuarının açılışı, Türkiye Cumhuriyeti Bişkek Büyükelçisi Ahmet Sadık Doğan’ın açılış konuşmasının ardından, Türkiye Maarif Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özkan, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar’ın da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Türk-Alman Üniversitesi standını ziyaret eden Büyükelçi Ahmet Sadık Doğan’a Üniversitemiz ile ilgili bilgi verdi. Yoğun ilgi gören Üniversitemiz tanıtım standında Öğr. Gör. Dr. Derya Nur Kayacan, öğrenci adaylarının sorularını yanıtladı.