Türk-Alman Üniversitesi ve BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. İş Birliğiyle İstanbulkart, Üniversite Yaşam Kartı Oldu

09.10.2023

Türk Alman Üniversitesi ve BELBİM Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş., ödeme ağını her geçen gün artıran İstanbulkart'ı akademiyle buluşturarak bir ilke imza attı. 2 Ekim 2023'te İBB iştiraki İSBAK'ın katkılarıyla hayata geçirilen hizmet ile Üniversitemiz öğrencileri, akademik ve idari personelimiz İstanbulkartları ile toplu ulaşım ödemelerini gerçekleştirebilirken üniversiteye girişlerini sağlayacak, kampüs içerisindeki yemekhane, kütüphane, yurt, lojman, spor salonu ve kantin gibi noktalarda İstanbulkartları ile ödeme yapabileceklerdir. Bu sayede İstanbul’da akademik hayatı kolaylaştıran bir üniversite yaşam kartına dönüşen İstanbulkart ile özellikle öğrencilerimiz, kampüs dışında da 100 binden fazla noktada alışveriş imkanı elde etmiş olacaktır.