Türk-Alman Üniversitesi Öğrencilerinden Mercedes-Benz Türk'e Ziyaret

05.06.2023

Türk-Alman Üniversitesi Endüstri İlişkileri Koordinatörlüğünün organizasyonunda Üniversitemizin farklı fakültelerinden 14 öğrencimiz, Mercedes-Benz Türk Kamyon Parçaları Satın Alma Direktörlüğünü ziyaret etti. Mercedes-Benz Türk'ün Hoşdere yerleşkesindeki Bestmode binasında gerçekleştirilen program; Kamyon Parçaları Satın Alma departmanının tanıtımı, ofis turu, uzmanlar ile panel, Mercedes-Benz Türk çalışanları ile soru-cevap, IK sunumu, Mercedes-Benz Türk'te çalışanlara sunulan profesyonel gelişim ve öğrenim olanakları, departman direktörünün kariyer hikayesi ve soru-cevap bölümleri ile gerçekleştirildi. Öğrencilere farklı deneyimler sunarak yoğun bir şekilde geçen programın kapanışı ödüllü MBT quiz game ile yapıldı.