Türk-Alman Üniversitesi 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreninde

10.10.2022

2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni, 10 Ekim 2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açılış konuşmasını yaptığı törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz, İİBF Dekanımız Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu, Hukuk Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız, Moleküler Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Orkide Coşkuner Weber, Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Eylül Tuğçe Alnıaçık ile öğrencilerimiz Eylül Coşan ve Zeynep Feyza Atabey katıldı. Törende YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın konuşmasının ardından doktora çalışmaları ile ödül almaya hak kazanan akademisyenlere hediye takdim edildi.