Türk-Alman Üniversitesi Bilimsel Komisyon Toplantısı Alman Partnerlerimizle Üniversitemizde Gerçekleştirildi

23.03.2023

Üniversitemiz yönetimi ve akademik birim yöneticileri ile Alman iş birliği partnerimizden DAAD Genel Sekreteri Dr. Kai Sicks ve Türk-Alman Üniversitesi Konsorsiyum Üyelerinin katılımıyla 22 Mart 2023 tarihinde Bilimsel Komisyon Toplantısı gerçekleştirildi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantının ilk bölümünde Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Üniversitemize ilişkin güncel durumu anlatan bir sunum yaptı. Fakülte Dekanlarımız, Enstitü Müdürlerimiz ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlerimizin birimlerine ait araştırma ve iş birliği konularındaki sunumlarıyla birlikte değerlendirme ve fikir alışverişinde bulunuldu. Bilimsel Komisyon Toplantısı, kütüphane ziyareti ile sonlandı.