Türk-Alman Üniversitesi EAIE 2023 Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarına Katıldı

04.10.2023

Türk-Alman Üniversitesi, 26-29 Eylül 2023 tarihleri arasında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirilen, dünyanın ikinci, Avrupa'nın en büyük yükseköğretim fuarı olan EAIE 2023 Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı'na katıldı. Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği (EAIE-European Association for International Education) tarafından düzenlenen EAIE 2023 Uluslararası Eğitim Konferansı ve Fuarı'nın bu yıl 33.’sü düzenlenirken 100'den fazla ülkeden 6700'ü aşkın katılımcıya ev sahipliği yaptı. Üniversitemiz fuarın Study In Türkiye bölümünde açtığı stantla yer alırken Türk-Alman Üniversitesini temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Üniversite Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Sibel Özenler ve Öğr. Gör. Deniz Beşoluk organizasyona katılım gösterdi. Lahey Büyükelçimiz Sayın Selçuk Ünal'ın da ziyaret ettiği Türk-Alman Üniversitesi standında, Avrupa ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen üniversite yetkilileri ile ikili görüşmeler yapıldı ve Üniversitemizin tanıtım faaliyetleri gerçekleştirildi.