Türk-Alman Üniversitesi Tanıtım Günlerinde Üniversite Adaylarına Kapılarını Açtı

28.07.2023

Türk-Alman Üniversitesi, 25-26-27 Temmuz 2023 tarihlerinde düzenlediği Tanıtım Günleri'nde aday öğrenciler ve aileleri ile buluştu. Üniversitemizin Beykoz'da bulunan kampüsünde gerçekleşen tanıtım faaliyetleri 5 bini aşkın ziyaretçi tarafından ilgiyle takip edildi.

Üç gün boyunca devam eden etkinliklerde, Üniversitemizin akademik birimleri, eğitim faaliyetleri, uluslararası bağlantıları, öğrenci kulüpleri ve sosyal etkinliklerinin yanı sıra kampüs yaşamı ve yurt olanakları hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Aday öğrenciler ve aileleri, genel tanıtım sunumları, bölümlerin bilgilendirme oturumları ve kampüs gezilerine katılarak akademisyenler ve Üniversitemizin öğrencileriyle birebir görüşme fırsatı buldu. Aday öğrenciler bilgilendirme sunumlarıyla eğitim ve kariyer olanakları hakkında kapsamlı bilgi edinme olanağına sahip oldu.

Ayrıcalıklı bir devlet üniversitesi olarak çok dilli bir kurumsal yapıya sahip olan Türk-Alman Üniversitesi, benzersiz öğrenim ortamı ile aday öğrenciler ve aileleri tarafından büyük ilgi gördü.