Türk-Alman Üniversitesinde "Cumhuriyet 100. Yıl Hatıra Korusu Açılış Töreni" Gerçekleştirildi

03.10.2023

Özel Alman Lisesi Cumhuriyetin 100. yılı için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle Üniversitemizi ziyaret etti. Türk-Alman Üniversitesi ve Özel Alman Lisesi iş birliğinde Üniversitemiz kampüsünde oluşturulan "Cumhuriyet 100. Yıl Hatıra Korusu"nun açılış töreni 3 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşti.  Törene Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya-Ferendeci, Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. B. Aykut Arıkan, Özel Alman Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mithat Cin, akademik ve idari personel ile Alman Lisesi öğrencileri katılım gösterdi.

"Cumhuriyet 100. Yıl Hatıra Korusu"nda fidan dikiminin de gerçekleştirildiği etkinliğin ardından Özel Alman Lisesi öğrencileri, Türk-Alman Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü ve Hukuk Fakültesi öğretim elemanları tarafından Üniversitemizin yapısı, akademik ve uluslararası olanakları ve  hukuk eğitimi gibi konularda bilgilendirildi. Program soru-cevap bölümünün ardından kampüs gezisiyle sona erdi.