TAÜ İdari Personeli Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Başladı

23.11.2022

Üniversitemizde görevli idari personelin çeşitli alanlarda bilgi, beceri, tutum, performans, verimlilik ve motivasyonlarının artmasını sağlamak amacıyla organize edilen Hizmet İçi Eğitim Seminerleri serisinin açılış töreni, 23 Kasım 2022 tarihinde TAÜ Derslikler Binası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş ve Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya Ferendeci ile Fakülte Dekanlarımız ve Enstitü Müdürlerimizin katıldığı Hizmet İçi Eğitim Seminerleri programının açılış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız yaptı. Konuşmasında, yaklaşık olarak bir yılı kapsayacak şekilde organize edilen seminer programının içeriği hakkında detaylı bilgi veren Rektörümüz, seminerlerin Türk-Alman Üniversitesi değerlerini pekiştirme ve ortak aidiyet zeminine katkı sağlama gayesi taşıdığını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız’ın konuşmasının ardından sahneye davet edilen Öğr. Gör. Dr. Burcu Sünbül Ayhan ve Öğr. Gör. Ebru Baharlı, “Yükseköğretimde Kalite Güvence Sistemi” konulu sunuşlarıyla hizmet içi eğitim seminerlerinin ilkini gerçekleştirdi.