Tanıtım Faaliyetlerimiz Kapsamında Özel Alman Lisesini Ağırladık

10.01.2024

10 Ocak 2024 Çarşamba günü özel kontenjan liselerimiz arasında yer alan Özel Alman Lisesinin öğrencilerini kampüsümüzde ağırladık. D Blok Konferans Salonu'nda Üniversitemiz genel tanıtım sunumu ile başlayan program, fakülte tanıtım sunumları ve soru-cevap ile devam etti. Program kapsamında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya-Ferendeci, Doç. Dr. Tolga Özer ve Arş. Gör. Gökçen Doğan Bandır Hukuk Fakültemiz; Prof. Dr. Aykut Arıkan Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültemiz; Dr. Öğr. Üyesi Sibel Özenler, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Adil Akgül ve Arş. Gör. Fatma Yeşim İkikat Mühendislik Fakültemiz, Dr. Öğr. Üyesi Suna Güzin Aydemir Decker İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemiz ve Arş. Gör. Burak Evren Fen Fakültemiz hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Aday öğrencilerin Üniversitemiz hakkında sorularına cevap bulduğu tanıtım etkinliği  kampüs turunun ardından fotoğraf çekimiyle son buldu.