TAUV Takımı Rektörümüzü Ziyaret Etti

27.01.2023

TEKNOFEST 2023 - İnsansız Su Altı Sistemleri Yarışması’na katılan TAUV Takımı, 25 Ocak 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız’ı ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Türk-Alman Üniversitesi Robotik Kulübü çatısı altında kurulan ve insansız su altı aracı geliştirme çalışmalarıyla TEKNOFEST 2023’te ön elemeyi geçmeyi başaran TAUV Takımı üyelerinden Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Burak Arslan, Çağlar Kabaca, Emre Akdeniz ve Emre Talha Gürbener,  Mekatronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerimiz Cenk Çetin ve Emine Tapan ile Malzeme Bilimi ve Teknolojileri Bölümü öğrencimiz Melisa Tuğba Gün ile bir araya geldi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz'un da katıldığı görüşmede, projeleri ile ilgili bilgilendirme yapan öğrencilerimize sağlanabilecek destekler hakkında konuşuldu.