Yeşilay Beykoz Şubesi’nden TAÜ’ye Ziyaret

22.07.2022

22 Temmuz 2022 Cuma günü Yeşilay Beykoz Şubesi’nden Başkan Dr. Mahmut Talha Uçar, Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Mahmut Gür ve Psikolojik Danışman Şeyma Baki, TAÜ Rektörlüğü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

TAÜ Rektörü Prof. Dr. Cemal Yıldız’a görevinde başarılar dileyen Yeşilay Beykoz temsilcileri ile yürüttükleri faaliyetler hakkında konular görüşüldü. TAÜ öğrencileri ile Yeşilay projeleri dahilinde gerçekleştirilebilecek etkinlikler konuşuldu. Üniversitemizde Yeşilay Kulübü’nün kurulması hususunda karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Gençlik Projeleri Destek Programı 2020-1 kapsamında desteklenen ve devlet koruması altında olan çocuklarda sosyal sorumluluk bilinci geliştirmeyi amaçlayan İyiliğe Sevgiyle Dokun Projesi’nden bahseden heyet, Rektör Yıldız’a proje dahilindeki çocuklar tarafından yapılan bir hediye takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.