Yeni Ünvan Alan Hocalarımızın Akademik Biniş Töreni Gerçekleştirildi

03.11.2023

Üniversitemizde Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Berke Özenç, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Erdem Kılıç ve Semih Emre Çekin'in Doçent; Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden İsmail Çınar, Fen Fakültesi akademisyenlerimizden Osman Sinan Süslü ve  Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Dilara Tekrin'in Doktor Öğretim Üyesi ünvanı alması vesilesiyle düzenlenen Akademik Biniş Töreni, 25 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya Ferendeci ve Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz’un yanı sıra fakülte dekanlarımız Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız, Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu, Prof. Dr. Yunus Ziya Arslan ve Prof. Dr. Aykut Arıkan da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, aldıkları yeni ünvanları kutlamak üzere Dr. Öğr. Üyesi Osman Sinan Süslü, Doç. Dr. Berke Özenç, Dr. Öğr. Üyesi Dilara Tekrin, Doç. Dr. Erdem Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi İsmail Çınar ve Doç. Dr. Semih Emre Çekin'e binişlerini giydirdi. Tören, Rektörümüz Yıldız ve Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay’ın akademisyenlerimize tebrik belgelerini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.