Yeni Ünvan Alan Hocalarımızın Akademik Biniş Töreni Yapıldı

28.03.2024

Üniversitemizde Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Mesut Serdar Çekin'in Profesör; İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Ebru Turhan, Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Esra Yiğit ve Mustafa Tolga Özer'in Doçent; Fen Fakültesi akademisyenlerimizden Aslı İşler Kaya, Zeynep Sabahat Yunt ve Betül Uluca, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Ayhan Sarı ve Zehra Çankaya Bayraklı, Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Başak Kaptan Şiray ve Hüsnü Yavuz Aytekin, Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Derya Nur Kayacan ve Eyüp Kaan Demirkıran'ın Doktor Öğretim Üyesi ünvanı alması vesilesiyle düzenlenen Akademik Biniş Töreni, 27 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya Ferendeci ve Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz’un yanı sıra fakülte dekanlarımız Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu, Prof. Dr. Yunus Ziya Arslan ve dekan yardımcımız Prof. Dr. İrfan Akın da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, aldıkları yeni ünvanları kutlamak üzere Prof. Dr. Mesut Serdar Çekin, Doç. Dr. Ebru Turhan, Doç. Dr. Esra Yiğit, Doç. Dr. Mustafa Tolga Özer, Dr. Öğr. Üyesi Aslı İşler Kaya, Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Sabahat Yunt, Dr. Öğr. Üyesi Betül Uluca, Dr. Öğr. Üyesi Ayhan Sarı, Dr. Öğr. Üyesi  Zehra Çankaya Bayraklı, Dr. Öğr. Üyesi Başak Kaptan Şiray, Dr. Öğr. Üyesi Hüsnü Yavuz Aytekin, Dr. Öğr. Üyesi Derya Nur Kayacan ve Dr. Öğr. Üyesi Eyüp Kaan Demirkıran'a binişlerini giydirdi. Tören, Rektörümüz Yıldız, Genel Koordinatörümüz Küçükay ve rektör yardımcılarımızın akademisyenlerimize tebrik belgelerini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.