Yeni Unvan Alan Hocalarımızın Akademik Biniş Töreni

15.03.2023

Üniversitemizde Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden İrfan Akın’ın Profesör; Fen Fakültesi akademisyenlerimizden Samira Fatma Kurtoğlu Öztulum, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Hüseyin Onur Ercan ve Mühendislik Fakültesi akademisyenlerimizden Mehmet Adil Akgül’ün Doktor Öğretim Üyesi unvanı alması vesilesiyle düzenlenen Akademik Biniş Töreni, 15 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya Ferendeci ve Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz’un yanı sıra fakülte dekanlarımız Prof. Dr. Ali Kemal Yıldız, Prof. Dr. Ela Sibel Bayrak Meydanoğlu ile Prof. Dr. Yunus Ziya Arslan da katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, aldıkları yeni unvanları kutlamak üzere Prof. Dr. İrfan Akın, Dr. Öğr. Üyesi Samira Fatma Kurtoğlu Öztulum, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Adil Akgül, ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Onur Ercan’a binişlerini giydirdi. Tören, Rektörümüz Yıldız ve Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay’ın akademisyenlerimize tebrik belgelerini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.