Yeşil Enerji” Resim ve Kompozisyon Yarışmasının Sonuçları

Yeşil Enerji” Resim ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları

26-29 Mart 2018 tarihleri arasında üniversitemiz koordinatörlüğünde yürütülen  Avrupa Birliği Bakanlığı Ulusal Ajans destekli 2016-2-TR01-KA205-036001 proje nolu “Green Energy Skills for Youth” başlıklı Erasmus+ projesi kapsamında düzenlenen “Yeşil Enerji” temalı Resim ve Kompozisyon Yarışmaları başarıyla tamamlanmış olup, ödül almaya hak kazanan adayların bilgileri aşağıda belirtilmektedir. Yarışmada birinci olan kişiler 3000 TL, ikinciler 2000 TL ve üçüncüler 1000 TL para ödülü kazanmış olup, tüm katılımcılara Almanya’da ve Slovenya’da yapılacak beş günlük ‘Yeşil Enerji Temalı Eğitime’ proje desteği ile katılma önceliği sunulacaktır. Tüm katılımcıları tebrik ederiz.

Resim Yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler:

Birinci:   Arzu Gül (Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi - Mesleki Açık Lise, İstanbul)

İkinci:    Aleyna Güleryüz (Maçka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul)

Üçüncü: Eylül Poyraz (Özel Takev Lisesi Okulları, İzmir).

Kompozisyon Yarışması sonucunda dereceye giren öğrenciler:

Birincilik:  Eylül Görmüş (Yeşil Bir Gelecek-Çağ Koleji, Mersin)

İkincilik:    Hüseyin Kayar (Saralım Dünyanın Yaralarını - VKV Koç Özel Lisesi, İstanbul)

Üçüncülük: Caner Murzoğlu (Enerjinin Karanlık ve Aydınlık Yüzü - TED İstanbul Koleji, İstanbul)

Bu sayfa 10-4-2018 14:37 tarihinde güncellendi.