Üniversitemizde Akademik Biniş Töreni Yapıldı

18.01.2023

Üniversitemizde Kültür ve Sosyal Bilimler Fakültesi akademisyenlerimizden Ayşe Elif Posos Devrani ile Mühendislik Fakültesi akademisyenlerimizden Ahmet Tanju Yelkenci’nin Doçent; Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Ahmet Batuhan Oyal ve Mühendislik Fakültesi akademisyenlerimizden Ömer Faruk Aydın’ın Doktor Öğretim Üyesi unvanı alması vesilesiyle düzenlenen Akademik Biniş Töreni, 18 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz’un yanı sıra fakülte dekanlarımız, enstitü ve yüksekokul müdürlerimiz ve senato üyelerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, aldıkları yeni unvanları kutlamak üzere Doç. Dr. Ahmet Tanju Yelkenci, Doç. Dr. Ayşe Elif Posos Devrani, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Batuhan Oyal ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Aydın’a binişlerini giydirdi. Tören, Rektörümüz Yıldız ve Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay’ın akademisyenlerimize tebrik belgelerini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.