Yeni Unvan Alan Hocalarımıza Akademik Biniş Töreni Düzenlendi

21.12.2022

Üniversitemizde Kültür ve İletişim Bilimleri Bölümü akademisyenlerimizden Süreyya İlkılıç’ın Doçent; Hukuk Fakültesi akademisyenlerimizden Ömer Emrullah Egeliği’nin Doktor Öğretim Üyesi unvanı alması vesilesiyle düzenlenen Akademik Biniş Töreni, 21 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Aysel Uzuntaş, Prof. Dr. Hamide Özden Özkaya Ferendeci, Prof. Dr. Ali Gökhan Yavuz’un yanı sıra fakülte dekanlarımız, enstitü ve yüksekokul müdürlerimiz ve senato üyelerimiz katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cemal Yıldız, aldıkları yeni unvanları kutlamak üzere Doç. Dr. Süreyya İlkılıç ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Emrullah Egeliği’ne binişlerini giydirdi. Tören, Rektörümüz Yıldız ve Genel Koordinatörümüz Prof. Dr. Ferit Küçükay’ın akademisyenlerimize tebrik belgelerini takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.